Aangescherpte regels voor horecagelegenheden en clubhuizen per 10 augustus jl.

17 augustus 2020


Beste leden,

Met de gestegen temperatuur is het prettig en gezellig om gebruik te maken van ons clubhuis of het terras. Sinds 10 augustus is het echter verplicht in het clubhuis en op het terras, te werken met reserveringen (vooraf of ter plekke), moet iedereen een vaste zitplaats hebben (volgens de 1.5 meter regels) en is het verplicht aanwezigen te vragen zich te registreren zodat de GGD een grondig bron- en contactonderzoek kan doen in het geval van een besmetting. Als je enkel komt tennissen is er niets gewijzigd! Reserveren voor gebruik van onze horecagelegenheden kan op 2 manieren:

1. Vooraf online reserveren van een tennisbaan via onze website of de ClubApp. De reservering geeft dan ook recht op een plaats in het clubhuis of op het terras. Bij wedstrijden zoals clubkampioenschappen en toernooien kan de wedstrijdtijd gelden als reservering.
2. Ter plekke je gegevens achterlaten op de registratieformulieren die binnen en buiten door het bestuur zijn neergelegd. De gegevens mogen uitsluitend worden gebruikt voor bron- en contactonderzoek.

Tevens moeten de vragen van de corona-gezondheidscheck zijn ingevuld. Deze lijst voldoet aan de privacyrichtlijnen. Dit geldt dus voor spelers, begeleiders en toeschouwers die gebruik willen maken van de horecagelegenheid in het clubhuis of op het terras. Op sportief gebied zijn er geen landelijke aanpassingen van de richtlijnen bekend. We houden hierover nauw contact met de tennisbond en gemeente Nuenen.

Wij wensen iedereen veel plezier op en rond onze tennisbanen.

Het bestuur

Nieuwscategorieën