Ledenwerfactie 2021!

08 april 2021


 LEDENWERFACTIE 2021  

Beste inwoners van Nederwetten,    

Het afgelopen jaar is er veel gebeurd in de wereld, in Nederland en ook in ons mooie dorp. Eens te meer is gebleken dat “buiten” zijn goed is voor ons. Ondanks de anderhalve meter afstand is het fijn om elkaar te ontmoeten en een partijtje te kunnen spelen. 

Het enkelspel is het grootste gedeelte van het afgelopen jaar mogelijk geweest, het dubbelspel mag sinds dinsdag 16 maart weer :-) We kijken er naar uit. Het dubbelspel is voor de meesten toch favoriet. Het paviljoen mag nog niet open en ook koffie drinken op het terras mag nog niet, maar dat is ons inziens een kwestie van tijd.

Dit jaar bestaat onze mooie vereniging 35 jaar. Met onze honderd leden, onze drie mooie banen, de moderne led-verlichting bieden we  – in een ronduit gezellige sfeer – de gelegenheid om op zeven dagen in de week van ’s morgen 8.00 uur tot ’s avonds 23.00 uur de mogelijkheid om te tennissen.  

We ontmoeten weer graag nieuwe leden en daarom bieden we u de kans om op een voordelige manier kennis te maken met het tennisspel en onze vereniging.  Onze contributie bedraagt normaal gesproken € 120 voor 12 maanden. Een lidmaatschap met ingang van 1 mei gedurende de rest van dit jaar zou € 80 zijn. Wij willen u verwelkomen voor € 45. Ter gelegenheid van ons 35-jarig jubileum ontvangt u dus een korting van € 35 wanneer u zich inschrijft voor 1 mei a.s.  

Er zijn mogelijkheden om te trainen, in overleg met de trainer. Meer informatie is te vinden op www.tvnederwetten.nl   Kom eens kijken op ons mooie park, neem uw racket mee en tennis vrijblijvend een partijtje mee, bijvoorbeeld op de tossavond dinsdag van 19.30 uur en/of de tossmorgen op donderdag vanaf 10.00 uur.  

Meer informatie nodig? [email protected]  

Met sportieve groet, André Nieweg en Nelly Middendorp 

Nieuwscategorieën Activiteit