Zomer Challenge Tennisvereniging Nederwetten 2020!

30 mei 2020


Misschien bent u al bekend met onze tennisvereniging? Zo niet, dan willen wij ons graag aan u voorstellen. Tennisvereniging Nederwetten bestaat ruim 30 jaar en heeft haar sporen binnen het verenigingsleven wel verdiend.

In de zomermaanden hebben veel teamsporten een zomerstop, zoals voetbal.

Speciaal voor deze sporters bieden we de Zomer Challenge aan: een compact lidmaatschapspakket van drie maanden voor niet- tennissers.

Wat kun je verwachten tijdens deze drie maanden Juni / Juli /Augustus?:                              

Onbeperkt vrij spelen, KNLTB-pas en Club gerelateerde afhang pas.                          

Kortom, de Zomer Challenge is dé ideale mogelijkheid voor sporters om fit de zomer door te komen.

Voor wie? De Zomer Challenge is bedoeld voor niet-tennissers (18-45 jaar) die een zomerstop hebben van een sport en die tijdens deze periode op zoek zijn naar een andere sport.

Op deze manier kunnen ze in het zomerseizoen lekker buiten sporten. Deelnemers kunnen zich individueel opgeven, maar het is natuurlijk het leukst om met een heel team deel te nemen aan de Zomer Challenge.

De kosten verbonden aan deelname bedraagt eenmalig €37,50!

We verwachten wel dat jullie tennisschoenen/ sportschoenen dragen. Zwarte zolen zijn verboden! Na aanmelding/ betaling krijg je een KNLTB pasje en een club gerelateerde afhangkaart die persoonlijk is en voorzien van een sticker zodat je speelgerechtigd bent. Deze moet na de periode ingeleverd worden. Bij verlies wordt er 5 euro in rekening gebracht.

Afhangen met deze kaart op het daarvoor bestemde bord en de tijd die je kunt reserveren is 45 min. Mocht de baan daarna nog vrij zijn, dan kun je langer spelen. We hebben een wekelijkse toss op de dinsdagavond en donderdagochtend, waar je ongeacht je niveau vrij aan mee kunt doen. Daarnaast hebben we thema-activiteiten die worden vooraf gecommuniceerd en waar het je vrij staat om na aanmelding deel te nemen.

De banen zijn tijdens een activiteit gereserveerd en niet beschikbaar voor vrij tennissen.

Informatie en/of aanmelding via mail: [email protected] of 0650241706.

 

Met een sportieve tennisgroet,

Bestuur tennisvereniging Nederwetten.

Nieuwscategorieën