Tennislessen

Sinds een aantal jaar worden de tennislessen bij TV Nederwetten door Sportivity Service verzorgd, zo ook in het najaar van 2018.

De Leden van TV Nederwetten kunnen op 2 manieren training volgen bij TV Nederwetten.

  1. 10 trainingen in een groep van 4 personen. (maandagavond)
  2. Thematrainingen

Hieronder meer informatie over de 2 opties.  

Optie 1:

Tennisles volgen bij TV Nederwetten?

Onder leiding van gediplomeerde trainers worden de aspecten van het tennisspel onder de loep genomen. Ieder lid van TV Nederwetten kan zich opgeven om tennistraining te volgen. De doelstelling van het trainersteam is om het tennisniveau/plezier te verhogen. De trainingen worden gegeven op maandagavond

Voor meer informatie over tennislessen bij TV Nederwetten kunt u terecht op de website van Sportivity Service. Of neem contact op met Frank Bierhuizen, 06-53336217.

Het is mogelijk om in te schrijven voor de najaarstraining tot 20 augustus 2018. Iedereen die les volgt dient op te hoogte te zijn van het lesreglement. Deze is terug te vinden op de website.

Indien u specifieke wensen heeft dan kunt u contact opnemen met Frank 06-53336217.

Indien de groepsgrootte kleiner/groter uitvalt dan waarvoor u zich hiernaast heeft opgegeven dan worden in het geval van kleiner in overleg met de lesgroep de kosten hoger of de lesduur korter. Indien de kosten hoger worden zal dit achteraf verrekend worden. In het geval dat de groepsgrootte groter uitvalt (meer dan 4 personen) dan waarvoor u zich heeft opgegeven dan worden de kosten lager. In dit geval wordt er eerst overlegd en worden de kosten daar waar nodig achteraf verrekend.

Optie 2:

Thematraining