Wie zijn wij?

Tennisvereniging Nederwetten (TVN) is een gezellige actieve club gevestigd op het sportpark achter de kerk van Nederwetten. In 2011 vierden wij ons 25-jarig jubileum. Met ruim 120 leden zijn wij een kleine vereniging waar sportiviteit en een gezonde dosis gedrevenheid worden gecombineerd met vriendschap en gezelligheid. Er worden er het hele jaar door activiteiten georganiseerd: interne competitie, thema-avonden, thuisblijverstoernooi, erwtensoeptoss etc. Daarnaast kunt u bij ons elke week vrij inlopen voor een wedstrijdje tijdens de vaste Toss ochtend en avond. Ook in de KNLTB competitie zijn wij vertegenwoordigd met een aantal teams. Wilt u gewoon zelf een potje tennissen dan kunt u van vroeg tot laat op de banen terecht. Kortom, wij zijn een vereniging waar je heerlijk ongedwongen kunt tennissen.

Ons Paviljoen  ‘de Koppeling’ is het hart van onze vereniging. Zowel vanuit het Paviljoen als het buitenterras heeft u prachtig uitzicht over onze drie banen terwijl u kunt genieten van een kopje koffie.

Heeft u interesse om lid te worden en wilt u eens kijken of tennissen wel iets voor u is? Wij bieden u de mogelijkheid om vooraf een gratis proefles te nemen. 

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u ons bereiken via onderstaande contactpersonen:

Bestuur Naam / Email
Voorzitter Wendy Renders
Secretaris Brian de Bart
Penningmeester Josja van Isterdael
Activiteiten Nelly Middendorp
Ledenadministratie Erwin Pino
Accomodatiebeheer Jan Renders

 

Emailadressen  
Algemeen [email protected]
Nieuwsbrief [email protected]
Wintercompetitie [email protected]
Webmaster [email protected]

 

Adres

Tennisvereniging Nederwetten
Paviljoen de Koppeling
Koppeldreef 1
5674 NA  NEDERWETTEN

Bankgegevens

Rabobank nummer: NL22RABO0188220593

Tennisvereniging Nederwetten, Nuenen